Open Zuid Nederlandse Fighting toernooi

10 Sep 2017 Sporthal Achter de Tuintjes, Kapittelstraat 15, 5126 HA Gilze 2017-jbn-zn-jiu-jitsu-fighting-inschrijfformulier-nl.pdf 2017-jbn-zn-jiu-jitsu-fighting-invitation-nl.pdf

JBN district Zuid-Nederland gaat in 2017 voor het eerst sinds lange tijd weer een open Zuid-Nederlands jiu-jitsu kampioenschap Fighting System organiseren. Dit gebeurt mede op initiatief van Peter Smid, sinds vele jaren Nederlands hoogste World Referee Jiu-Jitsu. Wij vertrouwen erop dat dit kampioenschap een begin is van een nieuwe traditie, samen met u!

Kijk hier voor de originele site . Kijk ook op Mijn JBN.

Tijden

08:00 - 16:00

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per deelnemer. Restitutie wordt na 1 augustus 2017 niet meer verleend.

Inschrijven

De uiterste inschrijf en betaaldatum is 1 august 2017. Let op, sluiting termijn verlengt tot 27 augustus 2017.

Er zijn twee mogelijkheden om in te schrijven:

  1. JBN clubs kunnen inschrijven via Mijn JBN. Ook betalen kan dan meteen via iDeal.

  2. Vul het inschrijfformulier in en mail dit naar Kees Hessels: jbnzn.dwoc@gmail.com Het inschrijfgeld dient overgemaakt te worden op rekeningnummer: NL34 RABO 03168 87579, RABONL2U (BIC) ten name van Judo Bond Nederland Z-N o.v.v Jiu-jitsu Fighting en naam van de sportschool.

Gewichtsklasse wijzigen

Tot 15 augustus kan via het JBN Toernooi Pakket makkelijk een gewichtsverandering worden doorgevoerd of via een mail naar Kees Hessels (jbnzn.dwoc@gmail.com). Alleen verzoeken van de club worden in behandeling genomen.

Meer informatie

Het aantal deelnemers bepaalt hoeveel coaches per club toegang tot de zaal krijgen. Per 5 deelnemers wordt één coach gratis in de zaal toegelaten. Iedere coach krijgt een coachbandje. Deelnemers tot 18 jaar zijn verplicht om tijdens de wedstrijd een bitje te gebruiken, en band, been- en handbeschermers te dragen in de juiste kleur.

Alle deelnemers van JBN clubs moeten lid zijn van de JBN, en worden tijdens de weging daarop gecontroleerd.

Vanaf september 2017 worden op mijnjbn.nl de namen van alle inschrijvingen gepubliceerd. Dit is handig om zelf inschrijvingen te controleren. De organisatie behoudt zich het recht voor om het toernooi te annuleren bij te weinig inschrijvingen, én om poules samen te voegen bij te weinig deelnemers in een poule.

Toegevoegd op: 24 Jul 2017