Jiujitsu op het USC Leiden

Beginners

  • dinsdag 17.45 - 18.45 (algemene les)
  • donderdag 18.45 - 19.45 (basis technieken jiu-jitsu)

Gevorderden

  • dinsdag 18.45 - 20.00 (algemene les met basistechnieken)
  • donderdag 18.45 - 19.45 basis technieken jiu-jitsu
  • donderdag 19.45 - 21.00 gevorderde technieken jiu-jitsu

gevorderden kunnen op donderdag van 18.45 - 19.45 komen trainen. Dan kunnen ze voor zichzelf trainen of meedoen met de les met basistechnieken.

Vrije training

  • zondag van 14:00 - 16:00

Als je nooit eerder aan jiu-jitsu hebt gedaan kom je bij de beginnerslessen, alle anderen kunnen bij de gevorderden komen.

We participeren in het JBN-programma, dat betekent oa dat we naar de maandelijkse districstrainingen gaan en dat de jiu-jitsu ka's voor de zwarte band examens (eerste dan en ook de hogere danexamens) van de JBN worden opgeleid.

Vrije training betekent dat het jiu-jitsu wat op de lessen is geleerd zelf kan worden geoefend. Alle jiu-jitsu ka's zijn hierbij welkom. Besef dus wel dat er geen les wordt gegeven en dat anderen er ook zijn om zelf te trainen!

Er is ook de mogelijkheid om buiten de lessen en de vrije training zelfstandig in de dojo te trainen. Hiervoor geldt de volgende toegangsregeling: Mensen die regelmatig op de gevorderde lessen van Hugo M. Nijhof in het universitaire sportcentrum komen mogen buiten de standaard lesuren in de dojo trainen. Zij kunnen daarvoor bij Hugo vragen of hij ze op een lijst zet waarmee deze regeling wordt gecontroleerd.

Ter bevordering van de onderlinge communicatie hebben we een mailinglist. Je kan je daarvoor opgeven bij Hugo. Hugo houdt ook een lijst bij met alle namen van de mensen die trainen. Deze is bij hem opvraagbaar.