Jiujitsu op het USC Leiden

Dinsdag & donderdag

  • 18:45 - 19:45 basis technieken jiujitsu
  • 19:45 - 21:00 gevorderde technieken jiujitsu

Gevorderden kunnen ook van 18:45 - 19:45 komen trainen. Dan kunnen ze voor zichzelf trainen of meedoen met de les met basistechnieken.

Vrije training is op zaterdag & zondag.

Als je nooit eerder aan jiujitsu hebt gedaan kom je bij de beginnerslessen, alle anderen kunnen bij de gevorderden komen.

We participeren in het JBN-programma, dat betekent oa dat we naar de maandelijkse districstrainingen gaan en dat de jiujitsu ka's voor de zwarte band examens (eerste dan en ook de hogere danexamens) van de JBN worden opgeleid.

Vrije training betekent dat het jiujitsu wat op de lessen is geleerd zelf kan worden geoefend. Alle jiujitsu ka's zijn hierbij welkom. Besef dus wel dat er geen les wordt gegeven en dat anderen er ook zijn om zelf te trainen!

Er is ook de mogelijkheid om buiten de lessen en de vrije training zelfstandig in de dojo te trainen. Hiervoor geldt de volgende toegangsregeling: Mensen die regelmatig op de gevorderde lessen van Hugo M. Nijhof in het universitaire sportcentrum komen mogen buiten de standaard lesuren in de dojo trainen. Zij kunnen daarvoor bij Hugo vragen of hij ze op een lijst zet waarmee deze regeling wordt gecontroleerd.

Ter bevordering van de onderlinge communicatie hebben we een mailinglist. Je kan je daarvoor opgeven bij Hugo. Hugo houdt ook een lijst bij met alle namen van de mensen die trainen. Deze is bij hem opvraagbaar.