Hedwich F. Kuipers

Geboortedatum: 30 Mar 1979

In een ver verleden heb ik in Leeuwarden bij sportschool De Leeuw onder leiding van Albert van der Zee mijn eerste stappen in het Jiu-Jitsu gezet. Intussen train ik al weer 7 jaar met veel plezier op het USC onder leiding van Aad van Polanen en (last but certainly not least) Hugo M. Nijhof.

Naast de bovengenoemde personen hebben de volgende personen invloed gehad op mijn Jiu-Jitsu: Mario den Edel, Berrie Leukfeldt, Daniel Faynot, Roland Hernaez, Gideon Bevelander, Richard Folny, Tony van Venrooy, Dick Taal & Arnoud van der Broeke, Marc Jongsten, Gerard van Bommel en de lijst wordt alleen maar langer…

Sinds 28 mei 2005 ben ik Jiu-Jitsu leraar B. Inmiddels geef ik ook les en wel bij Budoclub Voorburg. Verder houd ik me samen met de rest van de Districtscommissie Jiu-Jitsu Zuid-Holland bezig met de organisatie van wedstrijden (ja, ik ben diegene die steeds die irritante mailtjes rondstuurt), districtstrainingen en de jaarlijkse strandtraining. Naast Jiu-Jitsu heb ik en tijdje Aikido beoefend en voor zover mijn agenda dat toelaat probeer ik daar zo nu en dan nog een graantje van mee te pikken.

Laatst gewijzigd op 10 Dec 2007
4e dan

Behaald op 08 Dec 2007

Overige banden

Nihon Tai Jitsu: 1e dan

Overige activiteiten

Jiujitsu leraar B (28 mei 2005)